Over ons

 

Mensen uit de praktijk

Mensen uit de praktijk. Daaruit bestaat het team van Best4best. Door jarenlange ervaring in installatiewerk, restauratieprojecten, bouwbegeleiding en asbestsaneringen weten wij wat (ver)bouw inhoudt. En ook dat het vervelend is wanneer een project gecompliceerd raakt door asbesthoudend of asbestgelijkend materiaal. Behalve deskundige vakkennis, weet het team van Best4best ook dat bij bouwprojecten andere zaken een rol spelen. Zoals opleveringstermijn en communicatie richting bewoners. Onze uitdaging is dan ook om u flexibel en deskundig ter zijde te staan.

Vertrouwd gevoel 

Dat doet Best4best door het aanbieden van een professionele asbestinventarisatie gevolgd door een helder advies. Zodat u zich volledig kunt richten op uw bouwproject. Of het nu een agrarisch-, offshore- of woningbouwproject betreft. U kunt vooruit kijken, zonder zorgen over veiligheid en milieu. Dat geeft toch een vertrouwd gevoel?

Duidelijke communicatie

Best4best neemt u graag onnodig werk uit handen, zodat u aan de slag kunt met uw eigen werkzaamheden. Als u het wenst, ontzorgen wij u tijdens het gehele project. Duidelijke en korte communicatielijnen met één vast aanspreekpunt staan garant voor een goede samenwerking. Onze certificering garandeert een juiste asbestinventarisatie.

 

Door ons uitgebreide netwerk van asbestsaneerders kunnen wij ook de sanering van asbest voor u regelen en zit er altijd een juiste partij voor u klus bij. Op die manier kunt u uw vraagstukken rondom asbestinventarisatie en asbestsanering bij één nuchtere Friese partij neerleggen en blijft het voor u een overzichtelijk geheel.

 

Ons team

Best4best bestaat uit een team van vakkundige en flexibele mensen die praktijkgericht omgaan met de vraagstukken rondom Asbest.

Feike Bruinsma
 • Deskundig Inventariseerder Asbest (DIA)
 • Approved HazMat Expert
 • Deskundig Toezichthouder Asbestsverwijdering (DTA)

Ruim 25 jaar was hij eigenaar van een installatiebedrijf. In zijn werk heeft hij veel ervaring opgedaan met de handelswijze omtrent de aanwezigheid van asbest. Zowel bij particulieren, bedrijven, als bij scheepsinstallaties. Feike is praktijkgericht en geen uitdaging is voor hem te groot, zijn belangrijkste uitdaging is u een zeker en vertrouwd gevoel te geven door zijn deskundige dienstverlening.

Hidde Visser
 • Deskundig Inventariseerder Asbest (DIA)
 • Approved HazMat Expert
 • EPA Adviseur (Energie Prestatie Advies)

Al sinds het verbod op asbest in 1994 is hij betrokken geweest met de deskundige verwijdering,
beheersing en inventarisatie van asbest. Door de jarenlange ervaring in het verwijderen van asbest,
en vervolgens ook het plaatsen van nieuwe daken, beschikt Hidde over een enorm netwerk van
partijen in alle disciplines die bij het renoveren van daken nodig zijn. Hidde is hierdoor een echte
bruggenbouwer en kent overal wel iemand voor!

Mathijs Visser
 • Deskundig Inventariseerder Asbest (DIA)
 • Bedrijfskundige

Mathijs is na zijn opleiding Bedrijfskunde & Agribusiness aan het Van Hall Larenstein betrokken geraakt bij Best4best en heeft gelijk zijn DIA papieren behaalt. Het nuchter omgaan met de problematiek in Nederland rondom asbest sprak hem aan en niet veel later heeft hij hier zich volledig
op gericht.

Aukje Bruinsma
 • Administratie

Aukje verzorgt de financiële administratie op kantoor en houdt de kwaliteit nauwlettend in de gaten.

Wessel Hibma
 • Administratie
 • DIA in opleiding

Wessel is de drijvende kracht op kantoor en zorgt ervoor dat de DIA’s beslagen ten ijs komen. Met grote zorg doet hij de voorbereidingen, rapportages, het klantencontact en de planning en leidt alles
in goede banen.

Certificering

Best4best is gecertificeerd volgens het ‘Procescertificaat Asbestinventarisatie’ (SC540). In deze regeling worden de competentie-eisen beschreven voor inventarisatiebedrijven of onderzoeksinstellingen die asbestinventarisaties in gebouwen en/of objecten uitvoeren. De regeling wordt beheerd door de Stichting Certificatie. Een certificerende instelling moet aangewezen zijn door het ministerie van SZW om de regeling te mogen uitvoeren.

Wat is het ‘Procescertificaat Asbestinventarisatie’ (SC540)?

Het certificatieschema ‘Procescertificaat Asbestinventarisatie’ (SC540) is de certificatieregeling voor inventarisatiebedrijven of onderzoeksinstellingen die asbestinventarisaties in gebouwen en/of objecten uitvoeren. Deze schema’s zijn onder verantwoordelijkheid van het Centraal College van Deskundigen Asbest ontwikkeld. In het ‘Procescertificaat Asbestinventarisatie’ staat een zorgvuldige beschrijving voor de inventarisatie van aanwezige asbest, asbesthoudende producten en asbestbesmet materiaal of asbestbesmette constructieonderdelen in een bouwwerk of object.

Pin It on Pinterest