Projectmanagement, advies & begeleiding

Projectmanagement, advies & begeleiding

 

Projectmanagement

Een asbestinventarisatierapport of risicobeoordeling is één ding. Maar Best4best gaat graag een stap verder voor u. Een inventarisatierapport is immers een aanzet tot een reeks acties. Acties die tijd kosten, tijd die u wellicht niet heeft. Wij begeleiden u daarom graag bij dit vervolgtraject. Of nemen u desgewenst het hele projectmanagement uit handen.

 

Advies & Begeleiding

Een flexibele en nuchtere aanpak, van kostenramingen tot het opzetten van beheersplannen. En van metingen ten behoeve van risicoklasse verlaging tot het opstellen van een saneringsplan. Ook wanneer er sprake is van calamiteiten. Best4best biedt u de zekerheid van een gedegen milieukundig advies en het gemak van een flexibele en nuchtere aanpak.

 

Vergunningaanvraag

Bij verbouwen of slopen van woningen en panden is vaak een vergunning nodig. Dat geldt zeker als er sprake is van aanwezigheid van asbestmateriaal. Vaak is het een hele klus om de juiste formulieren bij elkaar te zoeken en een vergunning rond te krijgen.

 

Vergunningstraject

Best4best kan u het werk uit handen nemen en het vergunningstraject overnemen. Wij weten precies welke informatie een gemeente nodig heeft voor het aanvragen van de vergunning. Gegevens uit het inventarisatierapport, bouwtekeningen en de juiste documenten: wij zorgen ervoor dat alles volledig en vlot bij de gemeente terecht komt. Zodat alles zo soepel mogelijk verloopt voor u!

Pin It on Pinterest