Asbestherkenningscursus

Een cursus asbest herkennen voor u personeel? Of wilt u zelf een training asbestherkenning? Dan helpt Best4best u hier graag mee. Wij zijn een ervaren en nuchtere partij die geregeld trainingen en voorlichtingen geeft aan onder andere installateurs, bouwbedrijven, scheepsbouwers en andere instellingen.

 

In veel hedendaagse beroepen komt men dagelijks namelijk nog asbesthoudende toepassingen tegen. Het is dan ook erg vervelend als dit onbedoeld of onbewust beschadigd of verwijderd wordt met alle gevolgen van dien. Om dit te voorkomen, en om voor een veilige werkomgeving te zorgen, is een cursus asbest (herkenning) een belangrijke stap.

Tijdens de cursus asbest herkennen worden alle aspecten rondom asbest behandeld. Zo wordt de geschiedenis, de verschillende toepassingen, de risico’s, regelgeving, en het belangrijkste de herkenning van asbest behandeld. Voor het herkennen van asbest hebben wij allerlei verschillende praktijkvoorbeelden en hebben we aan groot assortiment aan asbest samples in ons bezit. Op deze manier kan het asbest op een veilige manier in het echt bekeken worden.

.

Asbest training bij u op locatie?

Of bij ons op kantoor? Best4best verzorgt diverse trainingen op vrijwel elke locatie in Friesland, maar ook in de rest van Nederland!  Alles is mogelijk. U kunt bij ons altijd vrijblijvend informeren naar de mogelijkheden voor een asbestcursus of asbesttraining speciaal voor u op maat.

Benieuwd naar de Asbestherkenningscursus?

Wij komen graag met u in contact!

Pin It on Pinterest